jueves

TORRIXAS

Unha das receitas dediqueilla a miña avóa, e hoxe tócalle a miña nai. 
As torrixas son moi comúns na miña casa e na de moitos. O pan queda duro e é unha pena tiralo, así que se buscan recursos para poder aproveitalo. 
Seguro que todos xa sabedes como se fan, e hai moitas versións: quentar o leite antes cunha corteza de limón e canela, rebozalas quentes nunha mestura de azucre e canela por igual,... Ésta é a receita máis simple, para descargar aquí




Una de las recetas era dedicada a mi abuela, y hoy le toca a mi madre. 
Las torrijas son muy comunes en mi casa y en la de muchos. El pan queda duro y es una pena tirarlo, así que se buscan recursos para poder aprovecharlo.
Seguro que todos sabéis como se hacen, y muchas versiones: calentar la leche antes con una corteza de limón y canela, rebozarlas calientes en una mezcla de azúcar y canela por igual,... Ésta es la receta más simple, para descargarla aquí.

2 comentarios: